Jennys Hovslageri

Jenny är utbildad hovslagare (Flyinge) och har arbetat professionellt med träning och skoning av hästar i över 15 år. Jenny är också travtränare med professionell tränarlicens (A-licens). Jenny är även utbildad Hippolog (universitetsutbildning).

 

Jenny Lundells Hovslageri innehar ansvarsförsäkring & F-skatt


.År 2013 blev Jenny tilldelad Agria Djurförsäkrings Stipendium med motiveringen:


Till Jenny för det sätt på vilket hon lugnt och rutinerat, med stor förståelse och sympati för hästen,

löst alla situationer hon ställts inför vid hantering av hästar.

 


· Christina Åkesson


Hej Jenny,

 

    Det bästa med din hovslageritjänst är den professionella och kunniga servicen i kombination med en personlig kontakt. Jag kan dela mina hästtankar och eventuella problem och få objektiv och sakkunnig hjälp och svar. Att dessutom kunna kontakta dig vid tappskor eller andra snabbt uppkomna problem och få ”vändande hjälp” är ovärderlig, liksom det bemötande som du visar hästarna, stora som små, rashästar som härliga korsningar.


Min Haflinger Leo är tåtrång och varit en riktig ”snubbelhäst”, av 10 tagna steg har han snubblat 2 av dem. Sedan Jenny kom in i vår stallbild, har han inte snubblat en enda gång på grund av sina hovar, utan mer normalt som alla hästar kan göra. Han går och står bättre och har bättre koll på sina hovar. Det har gjort att vi med större självförtroende och säkerhet kan arbeta och träna, utomhus i skog och mark eller på banan.


Detta är hovslageritjänst på absoluta toppnivå och när den är som bäst!

Jenny är medlem i:

 

Svenska Hovslagareföreningen(http://hovslagareforeningen.se/)

 

samt i

 

Distriktshovslagarna (http://www.distriktshovslagare.se/)

 

Jenny Lundells Hovslageri innehar F-skatt och är ansvarsförsäkrad via Svenska Hovslagarföreningen.

Jenny LÄMNAR SJU DAGARS TAPPSKOGARANTI på alla sina skoningar.


Ring, SMS:a eller maila mig för tidsbokning!

 

Mail: lundell.racing@romeleasen.nu

 

Mobil: 0735-46 93 94

 

Med vänliga hälsningar

 

Jenny

 

_____________________________________________

 

Kommentarer från kunderna:


Jenny Lundells Hovslageri

Skrivet på Facebook av:

 

 

 

Rebecka Senntorp

 

 

 

Vi har världens bästa hovslagare =)Hon gör ett fantastiskt jobb med våra hästar.Hon har så god han med både hästarna och oss.Hon bryr sig verkligen ringer och kollar av dagarna efter hon varit hos oss och hör hur det är med hästarna och oss=)Hon är kunnig och förklarar på ett bra sätt,och ställer upp i vått och torrt.Och denne underbara hovslagare heter Jenny Lundell ♥ ♥ ♥

Ann-Helen Thorén Fischer

 

Jag köpte ett fullblod som heter Austin förra sommaren och hade då ingen hovslagare. Jag googlade på hovslagare Skåne och fick då upp ett gäng olika förslag bl. a Jenny Lundell. Jag kollade hennes hemsida och tänkte att en tjej som är travtränare och har år ev erfarenhet som hovslagare måste ju vara bra.

 

Det visade sig att min intuition stämde. Jag är jättenöjd med Jenny. Det visade sig att Austin inte är den lättaste häst att sko så det jag mest uppskattar med Jenny är hennes enorma tålamod och lugn och att hon har försökt hitta rätt skor till Austin så han inte ska trampa av sig dem stup i kvarten.

 

Har ni ingen hovslagare eller söker en ny, tveka inte utan ring Jenny!!!!